ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

Αυτός ο χώρος είναι αφιερωμένος σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και τις μαθήτριες του 21ου, 22ου, 12ου,4ου, 2ου Εσπερινού Γυμνασίου, 1ου ΕΠΑΛ, 6ου ΕΠΑΛ, , 2ου Λυκείου Πατρών, του Γυμνασίου και Λυκείου Κλειτορίας , του Γυμνασίου Ψωφίδας, Λακκόπετρας και Σαγαιίκων,του 6ου , του 17ου,του 11ου ,του 18ου Γυμνασίου Πατρών,του Γυμνασίου Λάππα, του 16ου Γυμνασίου Πατρών κκαι από φέτος του 2ου Γυμνασίου Παραλίας και του ΕΠΑΛ Παραλίας!


Αγαπημένοι μου μαθητές και γονείς, εδώ θα ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιούμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Θρησκευτικών καθώς και για άλλα πολλά θέματα που μας αφορούν.

Η Θεολόγος σας
Σταυρούλα Ζευγαρά















Σελίδες

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο π. Χριστοφόρος Μεϊντανάς


Εκοιμήθη εν Κυρίω
 ο 
π. Χριστοφόρος Μεϊντανάς 
Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών. 
Τον γνώρισα, σε μια δύσκολη στιγμή και κάτω από μια εκπληκτική συγκυρία, ή <<οικονομία Θεού>> θα έλεγα καλύτερα.Ο πατήρ Χριστοφόρος, με αγάπη πολύ, έσκυψε στο πρόβλημά μου, το αγκάλιασε, με την προσευχή του το μετέθεσε στον ουρανό  και με την ευχή του, ήλθε η επίλυσις. 
Εκατοντάδες ψυχές κάθε Πέμπτη ανηφόριζαν το δρόμο για την Παναγία τη Γεροκομίτισσα, για να βρούν ανάπαυση κάτω από τη σκέπη  του Γέροντα. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, έμπαιναν, για να τον συναντήσουν, με ώμους σκυφτούς και έβγαιναν φορώντας φτερά και με δάκρυα στα μάτια. Όλους τους ανέπαυε με τον καλό του λόγο, με τη διάκρισή του, με την προσευχή του.Ο Θεός βλέποντας τον αγώνα του και την άσκησή του, του χάρισε πλούσια πνευματικά χαρίσματα, αποδέκτες των οποίων έγιναν, όλοι όσοι τον επισκέπτονταν, με καθαρή καρδιά και ταπείνωση, ζητώντας βοήθεια. 
Χθες το βράδυ στις 7.00, τον μετέφεραν στο καθολικό της μονής και εκατοντάδες άνθρωποι με πόνο αποχαιρετούσαν τον πνευματικό τους πατέρα. <<Ορφανέψαμε>> ήταν η λέξη που πλανιόταν στον αέρα και πράγματι, ορφανέψαμε
.Γέροντα, στον Παράδεισο, πρέσβευε υπέρ ημών, των βαθύτατα αμαρτωλών 

Την ευχή σου σε όλον τον κόσμο
Σταυρούλα


Αιωνία του η μνήμη!
Η Εξόδιος Ακολουθία θα γίνει το Σαββάτο 22 Μαρτίου 2014 ώρα 12 μεσημβρινή στην Ιερά Μονή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η λίστα ιστολογίων μου

Snap Shots

Get Free Shots from Snap.com